Retourpagina

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@jipthechug.nl of het formulier onderaan deze pagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Instructies:

Stuur het product compleet terug!

1. Meld je retour aan via: info@jipthechug.nl en geef uw keuze door tussen eigen verzending of tegen onze tarieven retourneren. Meer info

2: Print label of laat het label printen bij een pakketpunt

3. Breng je pakket naar het postkantoor of brievenbus. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen*, wij gaan alleen over tot uitbetaling als het pakket volgens de voorwaarden is geretourneerd.

 *hiervoor moet je zelf contact opnemen met de vervoerder omdat wij niet de afzender zijn!