Over ons

Wie zijn wij?
 
 Hallo wij zijn Sjoerd & Rianne,
 
Sinds Oktober 2020 woont onze viervoeter Jip bij ons en wij merkten al snel dat Jip graag samenspeelt en erg actief is. Door samen met je hond(en) te spelen leer je elkaar goed kennen en kwamen wij er al snel achter dat er weinig tot geen leuke touwen zijn en dat deze vaak niet duurzaam zijn gemaakt.
 
Wij zijn op zoek gegaan hoe wij dit anders konden doen... En kwamen er al gauw achter dat er veel reststoffen werden weggegooid. daarom zijn wij honden speeltouwen gaan maken van stoffen welke uit restmaterialen komen. Het stukje duurzaamheid en hergebruik vinden wij namelijk belangrijk. 
 
Natuurlijk had Jip de tijd van zijn leven, want hij mocht speeltouwen uittesten, maar op een gegeven moment werd zijn speelgoedmand zo vol dat wij dachten dit willen wij delen met andere baasjes en hun hondjes. Wij zijn gestart met hobbymatige verkoop en kregen hier erg leuke en goede reacties op. 
Daarom zijn wij deze webshop gestart en hopen dat dit een succes wordt. Dit doen wij in onze vrije tijd naast onze baan. Wij hebben nog volop ideeën, maar richten ons eerst op de speeltouwen. Hou de pagina in de gaten, want er volgt nog zeker meer! 
Mocht je meer willen weten, tips of ideeën hebben, dan horen wij dit graag.
Liefs, 
Sjoerd & Rianne 
En natuurlijke een pootje van Jip