Even voorstellen: Jip

Dit is Jip Hij stelt zichzelf graag even aan jullie voor! ;-)


Hallo, 

 

Ik ben een Chug, Dit is een kruising tussen een Chihuahua en een Mopshondje.

 

Op 10 augustus 2020 ben ik geboren en kom uit een nestje van 4 puppy's, Ik heb twee zusjes welke ik helaas uit het oog verloren ben, maar mijn broertje Bunker zie ik nog regelmatig want hij woont bij vrienden van mijn baasjes. Op 4 oktober 2020 mochten mijn baasjes mij ophalen en zijn mijn vele avonturen begonnen, zoals je waarschijnlijk al hebt gezien op insta.. Mocht je mij nog niet volgen en wil je niks missen volg mij dan op https://www.instagram.com/jipthechug

 

Mijn baasjes vragen zich soms wel eens af of ze toch geen cavia, poes, beertje of een piranha hebben gekocht, wil je weten waarom? Omdat ik kan piepen als een cavia, ik sla met m'n pootjes als een poes, mijn koppie lijkt op een beertje en kan bijten als een piranha. 

 

Volgens mijn baasje doe ik net alsof ik bij de commando's zit, ik doe aan verrassing 's aanvallen om kusjes te geven. Maar ga ook helemaal plat liggen en tijger ik naar andere hondjes. En als mijn vrouwtje thuis komt met de auto dan weet ik dit al voordat ze onze straat inrijdt en ga ik piepen bij de deur. Natuurlijk heb ik dit laatste weleens mis.. en vindt baasje mij vervelend. 

 

Ook ben ik dol op zelf geknoopte speeltouwen en hou ik ze het liefste allemaal zelf. Maar mijn baasjes zijn het daar natuurlijk niet helemaal mee eens. Want ja dan heb ik wel heel veel en kan natuurlijk niet met alles spelen en mijn baasjes verkopen deze touwen graag om er nog meer hondjes blij mee te maken. 

 

Heb je nog vragen? Stel deze dan gerust!

 

Pootje, 

Jip 

Terug naar blog